Beautygloss Lashes by Eylure

Beautygloss Lashes by Eylure

Hoe leuk is het als een medeblogger uit van zich zelf uitbrengt? Dat kan ook in samenwerking zijn met een ander merk of bedrijf. Voor mij is dit ook een droom om dit ooit te bereiken en als een andere blogger dit heeft bereikt dan geeft het mij ook een motivatie om dit ook te doen. Mascha ken je vast wel van Beautygloss. Zij heeft in samenwerking met Eylure nepwimpers uitgebracht in 3 verschillende soorten; Fluffy, Sliky en Pretty. 

Beautygloss Lashes by Eylure

Beautygloss Lashes by Eylure

Beautygloss Lashes by Eylure

Eylure zelf ken ik niet maar ik heb gehoord en gelezen dat het een erg fijn merk is voor nepwimpers. De wimpers worden geleverd in schattige roze doosjes met een klein lijm flaconetje, foto’s hoe je ze aanbrengt en hoe ze er uit eindelijk er uit komen te zien op je wimpers.

Voor feestje en hele speciale gelegenheden draag ik wimpers en zelfs nog niet eens zo heel lang. Ik denk de laatste 4 jaar dat ik ze draag. Waarom? Ik ben meer een persoon dat liever zonder make-up de deur uit gaat maar voor feestjes maak ik altijd een uitzondering en ga ik voor een full face met wat langere volle wimpers zoals Fluffy. Voor een klein feestje neem ik Silky. Pretty heb ik niet maar je kunt deze set bekijken op Beautygloss.nl.

Beautygloss Lashes by Eylure

Beautygloss Lashes by Eylure

Beautygloss Lashes by Eylure

Beautygloss Lashes by Eylure

Silky

Silky is een mooie set wimpers die sommige vrouwen of meiden dragen voor overdag. Je kunt ze ook inderdaad voor overdag dragen voor een iets vollere en langere wimpers. Ik draag ze als ik uit ga met vriendinnen of met mijn wederhelft zoals naar de bioscoop, uit eten of als ik op visite gaat. Als ik mijn kinderen haal van school of ik ga boodschappen doen dan draag ik geen makeup en ook geen nepwimpers.

De lengte en de dikte is perfect voor een dagje uit. Precies wat ik zoek voor zulke dagen. Ik vind alleen wimpers te glamourus zijn en deze zijn basic, simpel maar mooi.

Beautygloss Lashes by Eylure

Beautygloss Lashes by Eylure

Beautygloss Lashes by Eylure

Beautygloss Lashes by Eylure

Fluffy

Fluffy zijn de wimpers die je moet hebben voor een bruiloft of een ander feestje. Deze set geeft een volle look die je ogen nog mooier laten uitkomen. De haartjes zitten gekruist over elkaar op en wat dikkere wimperrand dan Silky. Kim heeft mij opgemaakt en ik heb gelijk deze set gebruikt voor een prachtige Arabische look. Er komt nog een aparte artikel hier over op mijn blog.

Beautygloss Lashes by Eylure

Elke setje heeft een flacon wimperlijm, ze blijven de hele dag zitten en als je voorzichtig met de wimpers om gaat kun je ze meerdere malen gebruiken. Ik vond wimpers hier voor altijd iets te veel van het goede maar deze twee zijn toch wel erg mooi moet ik zeggen. Ze geven een prachtig effect en ik wil dan ook snel Pretty ook gaan kopen als ik die kan vinden bij de Etos.

Beautygloss Eylure Nepwimpers zijn verkrijgbaar bij Etos.
Silky • € 6,99
Fluffy • € 8,99

Welke van de drie wimpersetes heb jij? Of wil je gaan uitproberen?

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge