Basic make-up look van dit moment

Basic make-up look van dit moment

Vandaag deel ik mijn basic make-up look van dit moment. Het is al weer een tijd geleden dat ik dit heb gedeeld en ik vond het tijd dat ik mijn make-up routine met jullie deel. Hier bij gebruik ik twee nieuwe producten die ik onlangs toegestuurd heb gekregen. Ben je benieuwd welke producten dit zijn en wat ik nog meer gebruik lees dan vooral verder!

Basic make-up look van dit moment

Voor ik foundation aanbreng gebruik ik Niveau aftershave balsem die ik gebruik als primer. Ik gebruik het nu al meer dan een half jaar en het werkt bij mij perfect. Mijn foundation of bb cream ziet er dan veel mooier uit.

Basic make-up look van dit moment

Als foundation gebruik de No 7 air brush Away Foundation in de kleur Cool Ivory. Dit is een nieuwe foundation die N07 heeft uitgebracht. De foundation  geeft een medium dekking wat voor mij genoeg is. Ik heb geen moeilijk huid, geen puisten op dit moment en ik hou niet van al te veel plamuren op mijn gezicht. Het is parfumvrij en hypoallergeen. Het verstopt de poriën niet. Er zit poeder in de Airbrush Away foundation, dat ervoor zorgt dat je huid een fluwelen finish krijgt. De prijs van de foundation is €17,95 wat ik een mooi prijs vind voor een foundation. Naast Cool Ivory zijn er nog 7 andere tinten waardoor ook vrouwn met een medium tot donkerdere huid deze foundation kunnen gebruiken. De foundation is geschikt voor alle huidtypes.

Basic make-up look van dit moment

De foundation zit in een glazen flesje met een pipetje. Met het pipetje breng ik de foundation eerst op mijn hand en daarna op mijn gezicht door het aan te stippen met mijn vinger. Daarna gebruik ik een foundation kwast, beauty blender of een sponsje.

Basic make-up look van dit moment

Mijn gezicht ziet er mooi en egaal uit. Het geeft inderdaad een medium dekking. Als ik nog een laagje er op smeer wordt het niet cakekey. Mijn gezicht wordt ook niet vetter want ik heb een gecombineerde huid en kan soms snel vet worden. Als je van een betere dekking houdt dan is deze foundation misschien te licht voor je.

Mijn concealer is een concealer van Kiko.  Ik gebruik de Sleek Luminous Pressed Powder om mijn gezicht af te poederen. Een beetje bronzer en dat is de MUA Sunkissed Bronzer. Als blush de Sleek Blush Rose Gold. Mijn highlighter is de Sleek Highlighting Palette Solstice Hemisphere. Ik krul mijn wimpers met een wimper kruller en ik gebruik de mascara Maybelline Lash Sensational. Met de Anastasia Brow powder en de Anastasia Brow Duality teken ik mijn wenkbrauwen een beetje bij.

Basic make-up look van dit moment

Voor mijn lippen gebruik ik de Mua Velvet lip lacquer in de kleur Halcyon. Ik heb over 3 andere tinten eerder een review over geschreven. Halcyon is een mooie matte nude tint en is goed gepigmenteerd. De lipgloss blijft lang goed zitten, zeker 4 uurtjes. Het droogt snel op en je hebt gelijk dan de matte finish op je lippen. Je kunt eventueel nog een transparante gloss er over heen doen als je het niet matte wilt hebben.

Basic make-up look van dit moment

Basic make-up look van dit moment

Hoe fijn de lipgloss ook is je moet er wel aandacht aan geven met het aan brengen. Als je het aanbrengt wees dan wel voorzichtig dat je niet over je eigen lippen gaat. Als je het wilt corrigeren dan gaat het er niet snel af. Je ziet het nog lichtjes op je huid. Bijwerken werkt ook niet echt helemaal fijn. Je kunt beter alles er af halen en opnieuw beginnen, anders is er al snel kleurverschil te zien.

Als laaste spray ik mijn gezicht met de Etos Fixing Spray Long Lasting zodat mijn make-up lang en mooi blijft zitten.

Basic make-up look van dit moment

Mijn basic make-up look ziet er bij nu zo ongeveer uit. Soms verander ik van foundation, bronzer, blush of highlighter of mascara. Ik gebruik bijna geen oogschaduw bij een basic make-up look. Alleen voor een feestje of bruiloft.

Welke producten gebruik jij voor een basic make-up look?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn.

RelatedPost

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge