BABOR Cleansing | Detox van binnen en buiten

BABOR Cleansing

Detox-time! Reinigen van binnen en buiten voor een gezonde, stralende huid met de nieuwe producten van BABOR. De 2-fasen reiniging van HY-ÖL en Phytoactive uit de BABOR Cleansing, reinigen je huid grondig, maar de ultieme detox begint van binnenuit. Wat vind ik van deze producten? Je leest het vandaag.

BABOR Cleansing

Na de lekkernijen van de wintertijd is het detoxtime! De 2-fasen reiniging van HY-ÖL en Phytoactive uit de BABOR Cleansing lijn, maken dit mogelijk. De hydrofiele olie reinigt tot diep in de poriën, daarom staat dit vloeibare goud bij BABOR op nummer één. Voor beauty kan men niet om kruiden heen: de kruidenelixers, de zogenaamde Phytoactives, worden over de HY-ÖL verdeeld. Vier verschillende kruidenmixturen verzorgen de huid al tijdens de reiniging met natuurlijke extracten, afgestemd op het huidbeeld.

BABOR Cleansing

BABOR Cleansing

BABOR HY-ÖL

De 2-fasen reiniging bestaande uit HY-ÖL en Phytoactive. Olie maakt de huid tot diep in de poriën schoon. De hydrofiele olie wordt droog op de huid aangebracht en verwijdert het in olie oplosbaar vuil. Het vloeibare goud bevat het quillaja-extract. Het ingrediënt werkt als krachtige vuilmagneet en wordt gewonnen uit de bast van de zeepschorsboom.

Gebruik: Was het gezicht vervolgens met water en dankzij het vocht en de Phytoactive (kruidenelixers) wordt de olie een melkachtige emulsie, die vuil verwijderd en tegelijk verzorgt. De geur van HY-ÖL is heel erg licht en iets vloeibaarder dan olie dan wat ik gewend ben.

Verkrijgbaar voor de prijs van € 22,50.

BABOR Cleansing

BABOR Cleansing

Vier Phytoactives

De vier Phytoactives verzorgen de huid al tijdens het reinigen. Alle Phytoactives bevatten een extract uit het kruid agrimonie met natuurlijke antioxidanten tegen negatieve milieu-invloeden en appelwater. Dit helpt bij het opnemen van de werkzame stoffen.

De vier varianten:

PHYTOACTIVE SENSITIVE: Voor een gevoelige huid. Geselecteerde kruidenextracten van lindebloesem, hop en melisse kalmeren en ontspannen.
PHYTOACTIVE COMBINATION: Voor een gemengde huid en vette huid. Geselecteerde kruidenextracten uit salie, hamamelis en azuleen verfijnen en herstellen.
PHYTOACTIVE REACTIVATING: Voor een belaste huid die regeneratie nodig heeft. Zoete amandelbloesem, groene koffie en ginkgo biloba hydrateren en vitaliseren.

Ik heb de PHYTOACTIVE HYDRO BASE: Een heerlijk cleansing voor een droge huid met munt, berk en rozemarijn wat goed verfrist. De geur alleen al is zo lekker en op je huid voelt het super zacht aan. Na het afspoelen van mijn gezicht voelt mijn huid schoon, fris en gehydrateerd aan. De laatste restjes van mijn make-up wordt net wat beter van mijn gezicht gereinigd. De geur van de Phytoactive Hydro Base is iets sterker dan HY-ÖL maar niet overheersend en het is iets vloeibaarder.

Verkrijgbaar voor een prijs van € 18,50.

BABOR Cleansing

Ik maak regelmatig smoothies voor thuis maar nu de fles bij mijn perspakket zat kan ik de fles mooi gebruiken om mee te nemen naar mijn werk of voor onderweg. En er in de fles zat een recept voor een lekkere smoothie om uit te proberen.

BABOR Cleansing

Bij de deelnemende BABOR schoonheidssalons een passende actie; bij aankoop van de HY-ÖL en Phytoactive als set, ontvang je een vers klaargemaakte smoothie, drinkflacon van BABOR en een korting van tien procent. Heb je mijn andere BABOR reviews al gelezen?

Wat vindt jij van deze leuke set van BABOR Cleansing om je lichaam te detoxen?

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge