BABOR Silicone Cleansing Brush || Video Review

babor video review

BABOR Silicone Cleansing Brush  || Babor Video Review

De Silicone Cleansing Brush is BABOR’s nieuwste innovatie. Met de bijbehorende Cleansing Foam reinig je het gezicht waarna je het met warm water afspoelt. Het mousse-achtige fijne schuim van de Cleansing Foam bevat een anti-ox complex dat de huideigen detox-enzymen activeert, terwijl appelwater voor een betere werkstofopname zorgt.

Bisabolol en panthenol kalmeren en verzachten irritaties. Gewoon het schuim aanbrengen, het gezicht met de borstel reinigen en met warm water afwassen. Vervolgens de eveneens in de set aanwezige Rose Toning Essence met een wattenschijfje aanbrengen. Deze essence werkt zachter dan een tonic maar is effectief: de essence van rozenwater versterkt de huidbarrière met een speciaal polymeer. Appelwater en het antiox complex maken het gezichtswater tot een super-clean belevenis met anti-pollutie werking. Tegelijkertijd kalmeren allantoïne en panthenol, terwijl bisabolol hydrateert.

In de volgende video deel ik een BABOR Silicone Cleansing Brush review. Ik laat je in de Babor video review zien hoe de nieuwe brush werkt en wat ik er van vind. Het is een fijn product na het verwijderen van je make-up.

Al deze producten apart en de set, zijn verkrijgbaar bij de officiële webshop van Babor en bij de salons (deze kun je ook vinden op de website van Babor). De set kost namelijk €60. De brush apart is 3€ 9,50 Euro.

Klik hier als je de video niet kan zien. Wil je mijn video’s blijven volgen? Abonneert je dan op mijn kanaal. Bedankt! Laat me weten wat je van mijn video vond, abonneer je op mijn kanaal en doe een duimpje omhoog!

Wat zou je graag meer willen zien tijdens deze maand?

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn. Lees mijn Disclaimer voor meer info.

Gerelateerde Artikelen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge