7 dingen die een moslim vrouw tegen haar man niet zal zeggen

7

Er zijn een heleboel dingen die wij als vrouwen niet direct vertellen aan ons man.Vele boeken zijn geschreven over hoe mannen ons moeten begrijpen. Er zijn ook genoeg  Hollywood-films die er zelfs een komedie van maken, maar de waarheid is dat vrouwen  zorgzaam, gevoelig en emotioneel zijn. Het ene moment zijn we prima, en de volgende zijn we overstuur of boos voor iets wat je moest doen en dat deed je niet, of zelfs als je dat deed, heb je het waarschijnlijk niet goed gedaan!

7474f989fb9b5598b67049bd7c3a9e64-300x300Echter, dit artikel betekend niet dat alle vrouwen zo denken en voelen op deze manier, maar als je een vrouw bent en dit leest, diep van binnen weet je dat de meeste van deze feiten die hier geschreven zijn, ook gelden voor jouw.

Okey jongens, tijd om aandacht te besteden, wat er gaande is onder de hijab?

liefde❤ Het eerste en vooral, wilt ze je liefde. Ze zeggen dat vrouwen liefde willen hebben van hun echtgenoten, terwijl mannen juist respect willen. Als je minder respect toont aan je man dan ontvang je automatisch minder liefde, toch?  Daarom, om het huwelijk gezond en succesvol te laten werken heb je liefde en respect nodig. Toon liefde en respect aan je vrouw, laat haar geliefd voelen ondanks haar gebreken en je zult liefde en respect terug ontvangen.

verveling❤ Ze voelt zich verveelt. We doen elke dag het zelfde. Je vrouw heeft zorg te dragen voor het huis, kinderen, koken en schoonmaken maar laten we niet vergeten dat veel islamitische vrouwen ook voltijds werken. Dus denk maar eens een minuut hoe een vrouw zich dan voelt? Neem haar mee uit naar een bijzondere plek en geef haar even pauze. Ze zal je het misschien niet vertellen want je bent waarschijnlijk moe dat je elke dag lange uren maakt maar een moeder en het huishouden samen is dubbel zo zwaar en saaier dan de normale baan die jij hebt.

complimenten❤ Ze wil een compliment. Een vrouw zijn is niet gemakkelijk, ze doet al het schoonmaken, koken, werk / school, het verzorgen van de kinderen en andere taken. Een vrouw mag niet als vanzelfsprekend worden beschouwd!  Complimenteer haar voor de dingen die ze doet. Te beginnen met een simpel ‘dank je wel’.

jaloezie❤ Ze is extreem jaloers. Waarschijnlijk geeft je vrouw je gemengde signalen over hoe jaloers ze is, en de meeste van de mannen betalen echt geen aandacht aan deze signalen, maar wees voorzichtig! Vergelijk nooit je vrouw met een andere vrouw,  beroemdheden,  je moeder, of andere vrouwen. Ze moeten zich speciaal voelen, het centrum van je universum, de enige vrouw waar je erover nadenkt. Vergeet niet dat zelfs vrouwen van de Profeet jaloers waren. Aisha werd jaloers op Khadijah.

moslim❤ Ze wilt dat je haar helpt om een betere moslim te zijn. Je kan je vrouw niet helpen om haar een betere moslim te maken als je dat zelf niet bent. Je vrouw heeft je nodig om haar leider te zijn, je vrouw volgt jouw stappen, dus sta op en laat je niet leiden door je vrouw, je moeder of een andere vrouw. Je moet je vrouw laten zien dat jij de familie leider bent en je zal haar helpen een betere moslima te zijn!

klagen❤ Ze zal niet zeuren.  Maar er zijn momenten waar je haar het niet makkelijk maakt! Het is niet ongewoon dat mannen denken dat vrouwen alleen maar klagen en zeuren maar dat is niet waar (tenzij ze moeilijk is te plezieren). Verbeter je zelf en besteed aandacht aan dingen die je vrouw aan je vertelt. Als ze klaagt over iets dan is het misschien tijd dat je wat moet veranderen.

huwelijk❤ Ze wil een gelukkig huwelijk. Het is geen geheim dat het huwelijk  veel hard werk en toewijding  vergt en hoeveel stellen ken  je die nog steeds getrouwd zijn, maar niet gelukkig met elkaar zijn? Ik ben ervan overtuigd dat niemand dat wilt. Vrouwen trouwen omdat ze  een gelukkig en stabiel leven willen, kinderen en een liefhebbende echtgenoot. Wees die kerel! Zij voelt zich gezegend om jouw vrouw te zijn!

Eigenlijk is het erg makkelijk voor een man om zijn vrouw gelukkig te maken en geef haar een stabiel huwelijk. Je  kunt dat doen door aardig, zorgzaam en een liefdevolle echtgenoot te zijn. Stop met rommelen en maak tijd en doe moeite voor je vrouw. Vertrouw in Allah en wees geduldig met je vrouw als ze dat is met jouw.

Bron: http://scanfree.org/7-things-your-muslim-wife-wont-tell-you/

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge